Intervju Trelleborgs närradio 4 febr, hearing 11 febr

3 febr 2014

Tisdag 4 febr kl 10- 12 sänder Trelleborgs närradio på 92,8 (räckvidden går nog inte utanför kommungränsen) ett program där Håkan Fredriksson samtalar med mig om kultur, böcker, samhällsengagemang och spelar musik jag själv får välja!

Nästa vecka, tisdag 11 febr kl 18 ordnar Trelleborgs Allehanda en öppen hearing ”Vägskäl”, gällande östlig eller västlig infart till Trelleborgs hamn. Deltagare i panelen är kommunalrådet Ulf Bingsgård (m), ordf i Söderslättspartiet, kommunfullmäktigeledamot Bertil Larsson (SÖS), hamnchef Tommy Halén och jag, Madeleine Brandin, ordf i Hamngruppen, tidigare stadsbyggnadsdirektör i Vellinge kommun och turistchef i Trelleborgs kommun. Lokal: Malmrossalen i Ångkvarnen, Hamngatan 9, Trelleborg. Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att läsa Madeleine Brandins böcker.
las om Madeleine Brandins förelasningar.
Madeleine Brandin anordnar olika aktiviteter. Klicka och läs mer.
Madeleine Brandins bilder.
Arkiv