Sagan om de två tornen

22 maj 2013

Ny krönika i Trelleborgs Allehanda igår. Läs den här under Artiklar i TA! Undrar om nästa kan fortsätta i Tolkienanda – Sagan om ringen? Det finns planer på en ny yttre ringväg där alla lastbilar ska dras runt hela Trelleborg för att angöra hamnen. En miljon lastbilar per år över Söderslätt – i onödan. Det finns redan en stor väg som byggts ut och används idag. Det fanns de som trodde på genombrottet i Lund för många år sedan, det stoppades. Hoppas att den yttre ringvägen till Trelleborg också stannar vid en saga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att läsa Madeleine Brandins böcker.
las om Madeleine Brandins förelasningar.
Madeleine Brandin anordnar olika aktiviteter. Klicka och läs mer.
Madeleine Brandins bilder.
Arkiv