Året som gått

2 januari 2013

Uppläsningar och framträdanden under 2012

Jag leder stadsvandring i Trelleborg för Naturskyddsföreningen (60 pers). + Föredrag för Hushållningssällskapet Skivarp (40 pers) + Föredrag och uppläsning Hammarlövs byalag (20 pers) + Uppläsning på Snackis i Skanör (10 pers) + Uppläsning vid seminarium Tomelilla folkhögskola (70 pers) + Berättarkväll Smygehuk, Köpmansmagasinet (70 pers) + Guidad stadsvandring med Fastighetsägarna syd (25 pers) + Guidad industritur After work med buss (25 pers) + Guidad industritur After work med buss II (20 pers) + Guidat seniorarkitekterna buss Söderslätt sept (30 pers) + Diktläsning kryptan Lunds domkyrka (25 pers) + Uppläsning och berättande Rebeccasystrarna (60 pers) + Hembygdsföreningens boksläpp museet, jag läser dikter (5 pers) + Helsingborg, staden som kulturarv, konferencier samt uppläsning, heldag (5 x 10 pers) + Diktläsning för Zontaklubben Vellinge-Trelleborg (20 pers) + Föreläser och handleder på Blekinge Tekniska Högskola i kursen Stad och Land (25 pers)

 

Skrivuppdrag mm

Artikelserie Syn på Söderslätt i TA fyra avsnitt. Tre artiklar på kultursidan. Gästkrönikor i TA, 17 stycken.

Utställningskatalog Labyrintgruppen. + Medverkan/coaching i Boken om mitt liv av Anna Lindgren (pågående projekt)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att läsa Madeleine Brandins böcker.
las om Madeleine Brandins förelasningar.
Madeleine Brandin anordnar olika aktiviteter. Klicka och läs mer.
Madeleine Brandins bilder.
Arkiv