Trelleborg after work

12 maj 2012

”Trelleborg till 1000” är en stadsfest som ska äga rum första veckan i juni. Föreningslivet och kommunen är engagerade och det verkar bli ett späckat program inne i staden men också i byarna, från Gärdslöv i nordöst till Skåre i sydväst. Jag ska leda två guidade bussturer den 4 och 5 juni 2012 till platser dit du sällan kommer. Vi ska komma in bakom väggarna på multinationella högteknologiska företag, se energiframställning och ett modernt lantbruk i kulturhistorisk miljö. Industriarkitektur med tegelmurar, gjutjärn och putsornamnet – åh det blir en härlig tur! Biljetter säljs på turistbyrån i Trelleborg.

Trelleborgs museum ordnar kurser i grafik under våren. Jag deltog i en, roligt! Att göra bilder är så annorlunda mot att arbeta med ord. Jag försökte tänka ut hur jag ville göra bilden, men när jag väl såg den gav den nya impulser och ledde till nya infall. Det jag såg styrde och fick mig att ändra. Att använda ord är mer en intellektuell övning. Slut för nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att läsa Madeleine Brandins böcker.
las om Madeleine Brandins förelasningar.
Madeleine Brandin anordnar olika aktiviteter. Klicka och läs mer.
Madeleine Brandins bilder.
Arkiv