Stadens minsta gröna rum

19 mars 2012

Nu äntligen är det dags. Välkommen till min nya hemsida! Jag har fyllt den med nyttigheter och trevligheter. Den uppdateras varje vecka. Till exempel är bildgalleriet ännu under uppbyggnad. Arkitekturpoesi, ja, just det är vad det handlar om.

Jag var inbjuden av Naturskyddsföreningen igår, söndagen den 18 mars 2012, att leda en vandring till stadens gröna rum och minimalistiska oaser. Det var mycket roligt att se och träffa över sextio personer som gick med trots gråväder. Trelleborgs Allehanda skrev om evenemanget ”Madeleine Brandin må ha många talanger. Men att hitta mirakel i vardagen måste vara en av hennes främsta.”

Foto: Rikard Lehmann

Foto: Rikard Lehmann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att läsa Madeleine Brandins böcker.
las om Madeleine Brandins förelasningar.
Madeleine Brandin anordnar olika aktiviteter. Klicka och läs mer.
Madeleine Brandins bilder.
Arkiv