romanbygge

28 febr 2018. Att skriva en roman är för mig att försätta mig i ett kontinuerligt flöde av tankar kring projektet, att hela tiden skriva (även om jag har svårt för det, det är som att tentaläsa, jag hittar på tusen ursäkter, som att köra en tvättmaskin, lösa ett korsord osv), några ord eller rader då och då, att bygga ramverket, det är ett himla bygge!
Till skillnad från poesi, som jag älskar att skriva, det är snabbt, omedelbart, färdigt! Men nu ska romanprojektet bli klart under våren!

Idag snöoväder, jag har skottat på utfarten, men plogbilen har inte kommit än till min lilla grusväg. En uppburrad koltrast sitter i min rosenbuske och äter nypon i kylan. Minus 7 grader, det blåser och det snöar mellan solstrålarna. Allt är dolt under ett tjockt snötäcke, tak, trädgårdsmöbler. brevlåda och marken förstås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att läsa Madeleine Brandins böcker.
las om Madeleine Brandins förelasningar.
Madeleine Brandin anordnar olika aktiviteter. Klicka och läs mer.
Madeleine Brandins bilder.
Arkiv